Tiderna kan komma att variera vid vissa helger
MÅN - FRE
07:00 - 20:00
LÖR
08:00 - 18:00
SÖN
08:00 - 13:00
MÅN - LÖR
öppet från 18:00
Lunch mån - fre
11 - 14
SÖN
stängt
MÅN - LÖR
10:00 - 18:00
SÖN
10.00 - 13.00
Lunch serveras vardagar mellan 11-14, take away kan avhämtas 11 – 15
Luncher vardagar pris äta här/take away
193:-/183:-
Räksmörgås/Räksallad
145:-/135:-
Kryddig böngryta med halloumi och limeyoghurt samt naanbröd
235:-/225:-
Smashed Burger med karamelliserad lök, dressing, pepperjackost och klyftpotatis samt tryffelmajonnäs
Måndag
145:-/135:-
Tisdag
145:-/135:-
Onsdag
Torsdag
145:-/135:-
Fredag
145:-/135:-
Kvällssittning i matsal eller Bistro.
Förrätter/Starters
135:-
med ramslökscrème, tångkaviar, rödbetsgroddar och friterat rispapper
Pickled yellow beetroot with ramsons cream, seaweed caviar, beetroot sprouts and deep fried rice paper
155:-
med sparrissallad, schalottenlök, parmesan, gräslök och forellrom
Green asparagus soup with asparagus salad, shallots, parmesan, chives and trout roe
30g löjrom 305:-
(löjrom från Bottenviken) serveras med smetana, rödlök och citron
Bleak roe (from Bothnian Bay) toast served with sour cream, red onion and lemon
165:-
med rädisor, späd grönkål, lökmarmelad, nässelmajonnäs och vallmofrön
Seared marinated duck breast with radishes, baby kale, onion chutney, nettle mayonnaise and poppy seeds
Alltid på Stadshotellet
193:-
Handskalade räkor med majonnäs, sallad, tomat, gurka, rödlök, ägg och citron. 100g räkor
Shrimp sandwich/shrimp salad hand peeled shrimps served with mayonnaise, lettuce, tomato, cucumber, red onion, egg and lemon. 100g shrimp.
245:-/185:-
serveras med färska pommes frites och majonnäs. stor / liten
served with fresh French fries and mayonnaise. big/small
Varmrätter/Main courses
240:-
samt dillslungade grönsaker, wasabi- och gräddfilssås serveras med hasselbackspotatis
Sautéed fresh spinach with fried provolone cheese, hazelnuts, dill tossed vegetables, wasabi and sour cream sauce served with Hasselback potatoes
305:-
med smörsås, rabarber- och äppelsallad, dill- och spenatslungad färskpotatis samt örtolja
Grilled trout with butter sauce, rhubarb and apple salad, new potatoes tossed with dill and spinach served with herb oil
295:-
med bearnaisedipp, pommes och tomatsallad
… with béarnaise dip, French fries and tomato salad
325:-
med klyftpotatis, ramslöksmajonnäs, sparrissallad och picklad pumpa
Braised lamb knuckle with potato wedges, ramsons mayonnaise, asparagus salad and pickled pumpkin
335:-
med grönpepparsky, färskpotatisstomp med citron och örter, picklade gröna tomater och jordgubbar
Veal cutlet with green pepper gravy, mashed new potatoes with lemon and herbs, pickled green tomatoes and strawberries
Barnmeny/ Children’s menu
Alla varmrätter på menyn kan serveras som barnportion (halv portion) till 70% av ord pris. Gäller endast för barn upp tom 14 år.
All main courses on the menu can be served as a children’s portion (half portion) at 70% of the price. Only for children up to 14 years.
135:-
med gräddsås, stekt potatis och lingonsylt
Meatballs with cream sauce, fried potatoes and lingonberry jam
95:-
med sylt och vispad grädde
Pancakes with jam and whipped cream
Desserter
135:-
med rostade nötter, syrad grädde och chokladflarn
Salty caramel pie with roasted nuts, sour cream and chocolate flakes
135:-
med chokladsorbet och havrecrunch
Cardamom and lime baked rhubarb with a chocolate sorbet and oat crunch
110:-
40:-/st/each
Homemade truffles
40:-/st/each
Homemade macaron
72:-
en macaron och en tryffel
The house combo, one macaron and one truffle
45:-/kula/scoop of ice cream
Homemade ice cream
40:-/kula/scoop of sorbet
Homemade sorbet
210:-
4cl Cognac eller Calvados, dubbel espresso och en ”Husets combo”
Survival kit with 4cl Cognac or Calvados, a double espresso and ”The house combo”