Öppettider

Tiderna kan komma att variera vid vissa helger

Receptionen

 • MÅN - FRE

  07:00 - 20:00

 • LÖR

  08:00 - 18:00

 • SÖN

  08:00 - 13:00

Restaurangen

 • MÅN - LÖR

  öppet från 18:00

 • Lunch mån - fre

  11 - 14

 • SÖN

  stängt

Spabutiken

 • MÅN - LÖR

  10:00 - 18:00

 • SÖN

  10.00 - 13.00

Sov gott hos oss

Hotellrummen är personligt inredda. Alla rum har helkaklade toaletter med dusch, endast etagesviten har både dusch och badkar. Det är fri wi-fi, TV med chromecast, hårtork och några rum har kaffemaskin och minibar. Alla gäster är välkomna att hämta kaffe i Bistron när den är öppen och det finns vattenkokare att låna från receptionen. Parkeringen har två elstolpar för laddning som går bra att förboka utan kostnad.

Sova gott
I Stadshotellets sängar finns lakan tillverkade av ekologisk kammad bomull, som i kombination med en satinkvalitet ger en sval och skön känsla. Fairtrade-märkta lakan.

Efter duschen
I badrummen hittar du mjuk, tjock lyxig frotté också den tillverkad av ekologisk bomull av högsta kvalitet samt Fairtrade-märkt.

Luftrenare
Elva av våra 44 rum har luftrenare för gäster med allergier eller luftrörsproblem.
Alla rum har toalett med dusch, endast etagesviten har både dusch och badkar.

Funktionsvariation
Till alla rum kan man ta sig med hiss. Ett par av rummen är bättre anpassade för rullstol med större badrum, handtag mm. Vi kan även ordna med parkering nära entrén. Säg till vid bokning så kan vi berätta vad vi kan erbjuda.

Hund
Välkommen med hund! Vi har fem hundrum, extra tillägg för hunden är 350:- för hela vistelsen. Vänligen ta hänsyn till att andra gäster kan vara hundrädda eller allergiska och håll din hund kopplad när ni vistas i hotellets allmänna utrymmen. Hundrum måste förbokas.

Träningsrum
För våra hotellgäster finns alltid ett litet gym tillgängligt med löpband, crosstrainer, roddmaskin och lite annat

Sparelax
Entré till spa för hotellgäster, 275 :-/person. Åldersgräns 15 år i målsmans sällskap annars 18 år.

Elbil
Det finns en laddningsstolpe på Stadshotellets parkering för två bilar. Förboka via receptionen om du bokat övernattning så reserverar vi den för din bil, vi debiterar 200:-/laddning.

Den perfekta presenten

Ge bort ett presentkort

Köp ett presentkort

Allt i ett

Paketerbjudanden