Öppettider

Tiderna kan komma att variera vid vissa helger

Receptionen

 • MÅN - FRE

  07:30 - 20:30

 • LÖRDAG

  08:00 - 18:00

 • SÖNDAG

  08:00 - 13:00

Restaurangen

 • LUNCH MÅN-FRE

  12 - 14

 • KVÄLL MÅN - LÖRD

  från 18:00

 • SÖNDAG

  Stängt

 • After work FRE

  17 - 19

Spabutiken

 • MÅN - FRE

  10:00 - 18:00

 • LÖRDAG

  09:00 - 18:00

 • SÖNDAG

  10: 00 - 13:00

Konferensaktiviteter

Koppla av eller aktivera er

På Trosa Stadshotell & Spa trivs konferensgästerna. Det är en lugn charmig miljö som skapar kreativa möten. Det finns massor av aktiviteter, vi bokar gärna provningar, skärgårdsturer eller vad du vill.

Konferera i badrock eller ha en myskväll i spa

Grupper är välkomna att boka relaxavdelningen i spa efter kl. 19.00 vardagskvällar. Det går också att boka spabehandlingar och det finns träningsrum, varm källa, aromarum, torr- och ångbastu till ert förfogande.
Pris vid förfrågan.

Provning av vin, whisky eller öl

Någon av våra duktiga sommelierer håller i en provning och ni själva väljer tema. Vinprovning kan hållas i samband med middagen.
Priser vid förfrågan.

Stadsvandring med guidad tur

Låt en Trosabo ta er med på en trevlig tur genom Trosa. Promenaden avslutas med provsmakning av Trosa Punsch. Eller använd foldern ”Kulturstråket” och strosa runt på egen hand.
Pris vid förfrågan.

Upplev skärgården eller lek vid vattnet

Vi samarbetar med Apelago Group (som driver gästhamnen i Trosa, båttrafiken samt skärgårdsön Kråmö och havsbadet) som kan arrangera både båtturer, kajakpaddling, stand up paddel SUP eller bara team-building i form av lekar eller pizzabakning nere i hamnen. Pris vid förfrågan.

_____________________________

Trosa Aktivitetspark

NYHET!  Trosa Aktivitetspark med höghöjdsbanor

15 minuters promenad från Stadshotellet finns sju höghöjdsbanor med utmaningar för alla nivåer. Här finns personal som instruerar och ger en obligatorisk säkerhetsgenomgång på 20 minuter. Du får sele och hjälm och blir fast förankrad på din färd mellan träden.

Trosa Aktivitetspark erbjuder klättring för alla, ifrån nybörjare och små barn upp till erfarna klättrare.
Sju höghöjdsbanor i olika svårighetsgrader med olika hinder, ziplines och Trosa-hoppet på 13 meter med utsikt över Trosa och skärgården, om du vågar dig upp.

Som grupp kan man vara upp till 25 personer och boka 3 timmar för fast pris /person.
Hör med konferensbokaren på Stadshotellet eller mejla för att få svar. 0156 – 170 70 eller info@trosastadshotell.se.

      

______________

Loungeteatern

Interaktiv underhållning för fester, middagar och möten. Med 25 års erfarenhet ger vi ert arrangemang en komisk, dramatisk eller musikalisk inramning.
Observera att önskas teaterarrangemang vid middagen kräver det en egen matsal så tala med konferensbokningen om era önskningar i god tid. Det är även möjligt i konferenslokalen vid en fika/drink/mingelmat.

Mord & mystik

Sätt dig bekvämt tillrätta, iakttag allt – mitt i händelsernas centrum. Rama in kvällen med en interaktiv komedi där erfarna skådespelare driver handlingen. Du är där i rollen av dig själv och kan interagera eller bara underhållas, allt utifrån dina önskemål. Gott om tid för er att umgås inom gruppen, medan föreställningen släpper loss kreativiteten och ger nya samtalsämnen.
Tid: ca 3 timmar
Språk: svenska eller engelska
Pris: 19 000 kr upp till 20 personer, därefter 350 kr per extra person (exkl moms) middagskostnad från restaurangen tillkommer

Under cover

Ge ditt sällskap ett oväntat möte. Infiltratörerna smälter in i omgivningen, till en början anar ditt sällskap ingenting. Plötsligt händer märkliga saker i periferin, snart tar infiltratören kontakt och skapar sociala kontaktytor. Vi väver gärna in intern information att förvåna ditt sällskap med. Temperaturen skruvas upp till en punkt där sanningen uppdagas och infiltrationen övergår i underhållning.
Språk: svenska eller engelska
Prisexempel, Servitörer Under Cover: 13 500 kr (exkl moms, tillkommer 6 %)
Hemlig gäst är ett koncept med skräddarsydda överraskningar för varje nytt sammanhang, utifrån vad beställaren vill ha. Pris mot offert.

Träning och föreläsning med Sabina Dufberg

Med mer än 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än sitt namn och varumärke. Det är en källa till hållbar livsstil där kost, träning och det mentala är en del av vardagsglädjen och goda resultat är belöningen.
För Sabina handlar det om att leva som hon lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den.
Att våga stå för resultat som särskiljer sig från det brus som finns i träningsbranschen.
Med bred erfarenhet, från management- och ledarskap på KTH till utbildning inom idrottspsykologi och mindfulness samt otaliga utbildningar inom träning och kost, har hennes arbete bestått av att utbilda andra tränare till att coacha allt ifrån elitidrottare till rehabiliteringspatienter.
Du känner säkert igen Sabina från TV-programmet Biggest Looser där hon hjälpte deltagarna med både träning fysiskt som mentalt.
Kostnad mot offert
Läs mer …

Smartare rörelse – starkare hjärna

är en ovanligt hoppfull och inspirerande föreläsning samt kunskapslyft för alla som vill stärka sin hjärnhälsa, öka kreativiteten, koncentrationen och minnet samt förmågan att hantera stress- och press. Torgny Steen – föreläsare, författare och ledarskaps-LOTS. Läs mer här …

Aktiviteter med Puls

Se en hel aktivitetsmeny hos vår samarbetspartner PULS, från lek till äventyr och tävling. Uppge alltid att ni bokat konferens hos Trosa Stadshotell & Spa för att få allt på en och samma faktura.

Fiske

Ett fiskeäventyr med guide och all utrustning under en dag.

Golf

Det finns två banor inom några minuters bilresa från hotellet. Åda G &CC och Trosa GK. Trosa Stadshotell har samarbete med både banorna.

Cykeläventyr ?

 MTB med egen guide i Trosa

Boka MTB-cykling med Veronica Carlsson en duktigt och erfaren guide. Veronica anpassar cyklingen så att den passar både nybörjare och du som är erfaren MTB-cyklist.

Veronica:  – Vi tar de lättrullade och sköna stigarna. Under den här turen tar vi de lättare stigarna som finns nära havet eller i skogen. Vi startar alltid våra guidade turer med tekniska tips för att du ska känna dig trygg på cykeln innan vi tar oss ut på turen. MTB-aktiviteten innebär att vi börjar lugnt på grusvägar, övergår till lite bredare stigar och efter en stund testar vi lite tekniska stigar och bygger upp under turens gång olika moment som gruppen klarar. Du får en bra introduktion till MTB och en fin upplevelse i Trosa. Vi väljer en havsnära tur eller en skogstur, beroende på väder och önskemål.
Tidsåtgång ca 2 – 2,5 tim
Kostnad: Alltid en startavgift på 3700:- exkl moms (dvs 4 personer eller färre inkl hyra av MTB-cykel och hjälm) sedan 5 – 8 personer kostar 990:- /person exkl moms inkl hyra av MTB-cykel och hjälm. Fler än åtta personer be om offert. Moms är 6%.

MTB-cykling på banor

Från Stadshotellet tar det knappt 15 minuter med bokad buss eller egen bil till Bergs Gård i Västerljung. Här kan ni uppleva ett äventyr på MTB (mountainbike) på fina banor. På Bergs Gård finns en komplett arena för mountainbike. Både för nybörjare och för dig som är lite mer avancerad. Här finns ett teknikområde med tre olika anlagda banor: Pump Track med hopplinje, Teknikbana med många olika ”features” och en Flow Trail. När du lekt av dig i teknikområdet väntar 23 km leder och loopar i skogen som är designade, anlagda och markerade för MTB  och av olika svårighetsgrad så att alla kan delta. Allt är singletrack och såklart 100% grusvägsfritt!
När du bokar kollar vi av nivån om ni är nybörjare eller blandad grupp, på plats gås säkerhet och grunder igenom med kunnig person på plats. Hjälm och cykelförsäkring ingår. Cyklarna är moderna och fina i fyra olika storlekar. Äventyret tar ca 2 timmar. För den som inte vill cykla finns fina skogspromenader. Man kan även boka transporten och sitt konferensfika eller lunch på gården via Stadshotellet. Pris vid förfrågan

Vanliga cyklar

…går också att hyra för att cykla i Trosa och omnejd, via Team Sportia, Trosa, fråga efter priser vid konferensbokningen.

Yoga

Vi tränar utomhus när vädret tillåter eller inomhus i hotellets lokaler, yogamattor finns att låna upp till ett visst antal. En lugn och avstressande yogaträning för rörlighet och styrka. Offert mot förfrågan.

Löpträning med din grupp

Häng med på ett löpträningspass. Emma Baumer, lokal löpcoach formar ett träningsprogram som passar en grupp där nivåerna kan variera. Alla, oavsett om du är nybörjade eller har om du löptränat tidigare ska känna att ni får ett kvalitativt och utvecklande träningspass. Ni går igenom löpningens positiva egenskaper, går igenom en del övningar för att vässa löptekniken samt hur man med enkla medel kan förbättra sin löpstil, göra löpningen behagligare och undvika skador.
Träningspassen kan variera med allt ifrån korta/långa intervaller, distanser med tempoökningar och fartlek eller en längre löprunda för att lära sig hålla ett jämnt tempo eller hitta sitt bekväma tempo. Vi avslutar alltid passen med nedvarvning, en lättare stretch och utvärdering.
Tid: ca 1,5 timme eller önskad tid
Kostnad:  Exkl. moms 2000:- i startavgift inkl. två deltagare därefter 350:-/person tillkommer 6% moms
Utrustning: Kläder för väder och bekväma träning/löparskor
Spår och träningsmöjligheter ca 7 min promenad från hotellet.
Läs mer om Emma här

Funktionell träning med din grupp

Beroende på väder och årstid kan du välja om ni är ute eller inne. Vi tränar styrka och kondition med den egna kroppen som redskap. I hotellets närhet finns löpspår, utegym och bra terräng. I huset finns ett mindre gym och lokaler lämpliga för gruppträning – offert mot förfrågan.

Ridning

arr: Trosa Ridskola – Tureholm
Ni väljer om ni vill rida dressyr på bana eller bege er ut i skogen tillsammans med ridlärare.
Min 2 personer och max 6 personer
(2022 är priset 450:-/person)
Observera att personvikt över 85 kg måste meddelas.
Ett äventyr för både nybörjare och vana ryttare.
Bokas via Stadshotellet.

Vandring på Sörmlandsleden

Transport till Tullgarns slott eller där ni önska starta er vandring tillbaka till Trosa Stadshotell på etapp 56, startplats är beroende av hur lång tid vandringen får ta. Ni bokar picknickpåse till deltagarna eller möter upp med korvgrillning på vägen. Pris vid förfrågan.

Träna själv och låna …

Förutom att det finns ett mindre gym på hotellet dit alla incheckade gäster har access, finns det stavar för stavgång och reflexvästar samt yogamattor för utlåning. Vi visar gärna till trevliga promenadslingor eller upplysta spår i skogen. Fråga i receptionen!