Tiderna kan komma att variera vid vissa helger
MÅN - FRE
07:00 - 20:00
LÖR
08:00 - 18:00
SÖN i dec
08:00 - 16:00
22 dec
07.00 - 15.00
23 dec
10.00 - 15.00
24 - 26 dec
Stängt
27 - 31 dec
08.00 - 18.00
1 jan
08.00 - 13.00
fr 2 jan
ord tider
MÅN - SÖN
julbord från 18:00
Lunch ej i december
åter 8 jan
22 - 26 dec
Stängt
27 - 29 dec
fr 18.00
30 - 31 dec
Endast förbokade gäster
1 jan
Stängt
fr 2 jan
kvällsittning fr 18.00
MÅN - LÖR
10:00 - 18:00
SÖN
10.00 - 13.00
22-23 dec
10.00 - 15.00
24 - 26 dec
Stängt
27 - 30 dec
10.00 - 18.00
31 dec - 1 jan
Stängt
fr 2 jan
ord. tider
Stadshotellet vill tänka hållbart och minska svinnet på mat. Därför är detta bakverk helt i vår anda på gammalt bröd och kaffesump för ett knaprigt knäcke? Ett spännande recept, ursprungligt av Paul Svensson.
Ingredienser
Sätt ugnen på 125 grader. Bryt/skär brödet i bitar. Mixa i matberedare med kaffesump, mortalade kryddor, smör, vetemjöl och salt. Häll i vatten till det blir en deg som släpper kanterna.
Kavla ut supertunt mellan bakplåtspapper. Nagga med gaffel. Vill du som vi på hotellet ha långa smala bitar så skär i den form du önskar. Grädda i ugn tills knäcket blir krispigt och lätt rostat. Öppna luckan någon gång för att släppa ut fukt. Tillagningstid ca 60 minuter beroende på ugn.