Tiderna kan komma att variera vid vissa helger
MÅN - FRE
07:00 - 20:00
LÖR
08:00 - 18:00
SÖN
08:00 - 15:00
Midsommar - 10 augusti, mån - fre
07:30 - 20:00
Midsommar - 10 augusti, lör - sön
08:00 - 20:00
MÅN - LÖR
öppet från 18:00
SÖN
öppet från 18:00
Lunch mån - fre tom13 juni
11 - 14
Lättare barmeny 16 juni - 24 aug
12 - 18
Midsommar - 10 aug MÅN - SÖN
öppet från 18:00
MÅN - SÖN
10:00 - 18:00
Stadshotellet vill tänka hållbart och minska svinnet på mat. Därför är detta bakverk helt i vår anda på gammalt bröd och kaffesump för ett knaprigt knäcke? Ett spännande recept, ursprungligt av Paul Svensson.
Ingredienser
Sätt ugnen på 125 grader. Bryt/skär brödet i bitar. Mixa i matberedare med kaffesump, mortalade kryddor, smör, vetemjöl och salt. Häll i vatten till det blir en deg som släpper kanterna.
Kavla ut supertunt mellan bakplåtspapper. Nagga med gaffel. Vill du som vi på hotellet ha långa smala bitar så skär i den form du önskar. Grädda i ugn tills knäcket blir krispigt och lätt rostat. Öppna luckan någon gång för att släppa ut fukt. Tillagningstid ca 60 minuter beroende på ugn.