Tiderna kan komma att variera vid vissa helger
MÅN - FRE
07:00 - 20:00
LÖR
08:00 - 18:00
SÖN i dec
08:00 - 16:00
22 dec
07.00 - 15.00
23 dec
10.00 - 15.00
24 - 26 dec
Stängt
27 - 31 dec
08.00 - 18.00
1 jan
08.00 - 13.00
fr 2 jan
ord tider
MÅN - SÖN
julbord från 18:00
Lunch ej i december
åter 8 jan
22 - 26 dec
Stängt
27 - 29 dec
fr 18.00
30 - 31 dec
Endast förbokade gäster
1 jan
Stängt
fr 2 jan
kvällsittning fr 18.00
MÅN - LÖR
10:00 - 18:00
SÖN
10.00 - 13.00
22-23 dec
10.00 - 15.00
24 - 26 dec
Stängt
27 - 30 dec
10.00 - 18.00
31 dec - 1 jan
Stängt
fr 2 jan
ord. tider
En knaprig granola med yoghurt eller fil är en bra start på dagen.
Blanda allt med oljan, förutom de torkade bären och sprid ut på en plåt/långpanna.
200 g rågflingor
75 g havregryn
50 g pumpakärnor
120 g solroskärnor
0,5 dl vatten
0,5 dl honung
0,5 dl olja
Torkade bär
Grädda i 175 grader i ca 30 min,
sänk till 140 grader i ca 30 min.
Rör om då och då.
Blanda i bären när granolan har svalnat.