Tiderna kan komma att variera vid vissa helger
MÅN - FRE
07:00 - 20:00
LÖR
08:00 - 18:00
SÖN i dec
08:00 - 16:00
22 dec
07.00 - 15.00
23 dec
10.00 - 15.00
24 - 26 dec
Stängt
27 - 31 dec
08.00 - 18.00
1 jan
08.00 - 13.00
fr 2 jan
ord tider
MÅN - SÖN
julbord från 18:00
Lunch ej i december
åter 8 jan
22 - 26 dec
Stängt
27 - 29 dec
fr 18.00
30 - 31 dec
Endast förbokade gäster
1 jan
Stängt
fr 2 jan
kvällsittning fr 18.00
MÅN - LÖR
10:00 - 18:00
SÖN
10.00 - 13.00
22-23 dec
10.00 - 15.00
24 - 26 dec
Stängt
27 - 30 dec
10.00 - 18.00
31 dec - 1 jan
Stängt
fr 2 jan
ord. tider
Ett härligt saftigt mörkt bröd där du kan ta nötter, frön och bär efter vad du gillar. Prova dig fram efter egen smak.
Stadshotellets filmjölkslimpa
2 limpor
Dag 1 Blötlägg 40 g vetekross i 100 g kokande vatten
Dag 2 Blanda det torra väl med vetekrossen från igår
430 g vetemjöl
380 g grovt rågmjöl
3 tsk salt
2 tsk bakpulver
4 tsk bikarbonat
Tillsätt:
700 g filmjölk
340 g mörk sirap
1 dl solroskärnor
1,5 dl pumpakärnor
60 g frysta lingon
Fördela i två formar, grädda ca 60 min i 180 grader