Tiderna kan komma att variera vid vissa helger
MÅN - FRE
07:00 - 20:00
LÖR
08:00 - 18:00
SÖN
08:00 - 15:00
Midsommar - 10 augusti, mån - fre
07:30 - 20:00
Midsommar - 10 augusti, lör - sön
08:00 - 20:00
MÅN - LÖR
öppet från 18:00
SÖN
öppet från 18:00
Lunch mån - fre tom13 juni
11 - 14
Lättare barmeny 16 juni - 24 aug
12 - 18
Midsommar - 10 aug MÅN - SÖN
öppet från 18:00
MÅN - SÖN
10:00 - 18:00
Ett härligt saftigt mörkt bröd där du kan ta nötter, frön och bär efter vad du gillar. Prova dig fram efter egen smak.
Stadshotellets filmjölkslimpa
2 limpor
Dag 1 Blötlägg 40 g vetekross i 100 g kokande vatten
Dag 2 Blanda det torra väl med vetekrossen från igår
430 g vetemjöl
380 g grovt rågmjöl
3 tsk salt
2 tsk bakpulver
4 tsk bikarbonat
Tillsätt:
700 g filmjölk
340 g mörk sirap
1 dl solroskärnor
1,5 dl pumpakärnor
60 g frysta lingon
Fördela i två formar, grädda ca 60 min i 180 grader