Öppettider

Tiderna kan komma att variera vid vissa helger

Receptionen

  • MÅN - FRE

    07:00 - 20:00

  • LÖR

    08:00 - 18:00

  • SÖN

    08:00 - 15:00

  • Midsommar - 10 augusti, mån - fre

    07:30 - 20:00

  • Midsommar - 10 augusti, lör - sön

    08:00 - 20:00

Restaurangen

  • MÅN - LÖR

    öppet från 18:00

  • SÖN

    öppet från 18:00

  • Lunch mån - fre tom13 juni

    11 - 14

  • Lättare barmeny 16 juni - 24 aug

    12 - 18

  • Midsommar - 10 aug MÅN - SÖN

    öppet från 18:00

Spa med butik

  • MÅN - SÖN

    10:00 - 18:00

Fillimpa

Stadshotellets fillimpa

Ett härligt saftigt mörkt bröd där du kan ta nötter, frön och bär efter vad du gillar. Prova dig fram efter egen smak.

Stadshotellets filmjölkslimpa
2 limpor
Dag 1 Blötlägg 40 g vetekross i 100 g kokande vatten

Dag 2 Blanda det torra väl med vetekrossen från igår
430 g vetemjöl
380 g grovt rågmjöl
3 tsk salt
2 tsk bakpulver
4 tsk bikarbonat

Tillsätt:
700 g filmjölk
340 g mörk sirap
1 dl solroskärnor
1,5 dl pumpakärnor
60 g frysta lingon

Fördela i två formar, grädda ca 60 min i 180 grader

Filmjölkslimpa