Njut vid åkanten

Trosa Stadscafé

15 juni - 16 aug öppet alla dagar 10-18
17 - 30 aug 10 - 16
Varmt välkommen! 

 

På Stadscaféet hoppas vi att du ska hitta ditt favoritfika och god lättare mat. Vi tänker hållbart och bra råvaror. Vi har platser inne men flest platser ute där det finns markis och infravärme.
Njut av en paus vid åkanten nära Trosa torg.

Här hittar du bakverk, kalla och varma smörgåsar, bullar och mindre godsaker, kaffe/te och andra drycker. Även lättare luncher och ta-med-låda om du inte hinner sitta ner. Caféet går också att abonnera för min 15 personer, förfrågningar info@trosastadshotell.se och 0156 - 170 70.

Följ oss på Facebook 

Trosa Stadsbakelse
Ida Karlsson Hjorth, en härlig tårtkonstnär som kommer förse oss med kreativa och fantasifulla godsaker. Ida har skapat en Trosa Stadsbakelse som vi stolt presenterar. Bakelsen är lika gul som Stadshotellets fasad och tanken är att binda ihop skärgården med staden med en fräsch smak av havtorn på mandelbotten .
Välkommen att prova detta lilla underverk!

Ida_stadsbakelsenBeställa tårta

Vi bakar tårtor utifrån dina önskemål. Kom in till Stadscaféet när vi har öppet eller mejla till cafe@trosastadshotell.se och skriv ett telefonnummer så hör vi av oss.

585x700vit_tarta_rosor
585x700lilatarta
 
 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop