Njut vid åkanten

Trosa Stadscafé

Stadscaféet stänger för säsongen efter och kommer tisdagen den 8 september att flytta in i Stadshotellets lounge/bar. Detta pga att vi i dessa pandemitider har för få sittplatser inomhus vid ån, nu när hösten gör sig påmind. Så snart kan du njuta av en Trosa Stadsbakelse igen. Välkommen!

 

Höst, vinter och vår

Vi har glädjande nog hög belastning i restaurangen denna veckan och måste därför göra en tillfälligt paus i caféverksamheten onsdag - söndag.  Välkommen tillbaka på tisdag den 20 oktober.
Stadscaféet har flyttat in i Stadshotellets lounge/bar i hörs/vinter/vår.
Öppettider:
tisdag - fredag 10 - 16
lördag-söndag 10 - 14
måndag stängt

Varmt välkommen att slå dig ner i loungen, kanske vid brasan och njut av något gott.

Under den varmare årstiden

På Stadscaféet hoppas vi att du ska hitta ditt favoritfika och god lättare mat. Vi tänker hållbart och bra råvaror. Vi har platser inne men flest platser ute där det finns markis och infravärme.
Njut av en paus vid åkanten nära Trosa torg.

Här hittar du bakverk, kalla och varma smörgåsar, bullar och mindre godsaker, kaffe/te och andra drycker. Även lättare luncher och ta-med-låda om du inte hinner sitta ner. Caféet går också att abonnera för min 15 personer, förfrågningar info@trosastadshotell.se och 0156 - 170 70.

Följ oss på Facebook 

Trosa Stadsbakelse
Ida Karlsson Hjorth, en härlig tårtkonstnär som kommer förse oss med kreativa och fantasifulla godsaker. Ida har skapat en Trosa Stadsbakelse som vi stolt presenterar. Bakelsen är lika gul som Stadshotellets fasad och tanken är att binda ihop skärgården med staden med en fräsch smak av havtorn på mandelbotten .
Välkommen att prova detta lilla underverk!

Ida_stadsbakelsenBeställa tårta

Vi bakar tårtor utifrån dina önskemål. Kom in till Stadscaféet när vi har öppet eller mejla till cafe@trosastadshotell.se och skriv ett telefonnummer så hör vi av oss.

585x700vit_tarta_rosor
585x700lilatarta
 
 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop