Njut vid åkanten

Trosa Stadscafé

Stadscaféet öppnar i maj då vi väntar på lite värme så man kan sitta ute då vi i dessa pandemitider har för få sittplatser inomhus.  Välkommen!

 

Äntligen vår och sommar

Vi öppnar 13 maj och kommer att ha öppet torsdag - söndag 10 - 16 fram till 21 juni då vi slår upp dörren varje dag med intension att ha öppet 10 - 18 med "mjuk" öppning och stängning dvs kanske öppna/stänga senare/tidigare regniga dagar då vi har för få sittplatser inne för att följa restriktionerna för att hejda smittspridningen.
Vi kommer håller dig uppdaterad om vad som gäller på www.facebook.com/trosastadscafe

Stadscaféet erbjuder

På Stadscaféet hoppas vi att du ska hitta ditt favoritfika och god lättare mat. Vi tänker hållbart och bra råvaror. Vi har platser inne men flest platser ute där det finns markis och infravärme.
Njut av en paus vid åkanten nära Trosa torg.

Här hittar du bakverk, kalla och varma smörgåsar, bullar och mindre godsaker, kaffe/te och andra drycker. Även lättare luncher och ta-med-låda om du inte hinner sitta ner. Caféet går också att abonnera för min 15 personer, förfrågningar cafe@trosastadshotell.se och 0156 - 170 70.

Följ oss på Facebook 

Trosa Stadsbakelse
Ida Karlsson Hjorth, en härlig tårtkonstnär. Ida har skapat en Trosa Stadsbakelse som vi stolt presenterar. Bakelsen är lika gul som Stadshotellets fasad och tanken är att binda ihop skärgården med staden med en fräsch smak av havtorn på mandelbotten .
Välkommen att prova detta lilla underverk!

Ida_stadsbakelsen 
 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop