Njut vid åkanten

Trosa Stadscafé

Välkommen!

 

Nu drar det ihop sig mot höst

Sista dagen vi har öppet  i sommar är fredagen den 27 augusti öppet 11-18. Varmt välkommen!
Eftersom caféet är litet kan vi inte erbjuda trygga sittningar inomhus enl gällande restriktionerna. Därför kommer vi att stänga under den kalla årstiden.

Vi kommer håller dig uppdaterad om vad som gäller på www.facebook.com/trosastadscafe

Stadscaféet erbjuder

På Stadscaféet hoppas vi att du ska hitta ditt favoritfika och god lättare mat. Vi tänker hållbart och bra råvaror. Vi har platser inne men flest platser ute där det finns markis och infravärme.
Njut av en paus vid åkanten nära Trosa torg.

Här hittar du bakverk, kalla och varma smörgåsar, bullar och mindre godsaker, kaffe/te och andra drycker. Även lättare luncher och ta-med-låda om du inte hinner sitta ner. Caféet går också att abonnera för min 15 personer, förfrågningar cafe@trosastadshotell.se och 0156 - 170 70

Följ oss på Facebook 

Trosa Stadsbakelse
Ida Karlsson Hjorth, en härlig tårtkonstnär. Ida har skapat en Trosa Stadsbakelse som vi stolt presenterar. Bakelsen är lika gul som Stadshotellets fasad och tanken är att binda ihop skärgården med staden med en fräsch smak av havtorn på mandelbotten.
Välkommen att prova detta lilla underverk!

Ida_stadsbakelsen 
 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop