Öppettider

Tiderna kan komma att variera vid vissa helger

Receptionen

 • MÅN - FRE

  07:30 - 20:30

 • LÖRDAG

  08:00 - 18:00

 • SÖNDAG

  08:00 - 13:00

Restaurangen

 • LUNCH MÅN-FRE

  12 - 14

 • KVÄLL MÅN - LÖRD

  från 18:00

 • SÖNDAG

  Stängt

 • After work FRE

  17 - 19

Spabutiken

 • MÅN - FRE

  10:00 - 18:00

 • LÖRDAG

  09:00 - 18:00

 • SÖNDAG

  10: 00 - 13:00

Rörelseglädje

Sätt fart på kroppen bli klar i knoppen

På konferens och möten kan det bli intensivt för huvudet, då är det skönt med lite fysisk aktivitet. Det finns många möjligheter i Trosa att röra på sig för alla nivåer. Saknar du något och har en egen idé utmana oss gärna så ska vi göra vårt bästa att lösa det.

Träning och föreläsning med Sabina Dufberg

 

Trosaträning

Med mer än 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än sitt namn och varumärke. Det är en källa till hållbar livsstil där kost, träning och det mentala är en del av vardagsglädjen och goda resultat är belöningen.
För Sabina handlar det om att leva som hon lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den.
Att våga stå för resultat som särskiljer sig från det brus som finns i träningsbranschen.
Med bred erfarenhet, från management- och ledarskap på KTH till utbildning inom idrottspsykologi och mindfulness samt otaliga utbildningar inom träning och kost, har hennes arbete bestått av att utbilda andra tränare till att coacha allt ifrån elitidrottare till rehabiliteringspatienter.
Du känner säkert igen Sabina från TV-programmet Biggest Looser där hon hjälpte deltagarna med både träning fysiskt som mentalt.
Kostnad mot offert
Läs mer om Sabina Dufberg


Löpning

Löpcoach

Häng med på ett löpträningspass. Emma Baumer, lokal löpcoach formar ett träningsprogram som passar en grupp där nivåerna kan variera. Alla, oavsett om du är nybörjade eller har om du löptränat tidigare ska känna att ni får ett kvalitativt och utvecklande träningspass. Ni går igenom löpningens positiva egenskaper, går igenom en del övningar för att vässa löptekniken samt hur man med enkla medel kan förbättra sin löpstil, göra löpningen behagligare och undvika skador.
Träningspassen kan variera med allt ifrån korta/långa intervaller, distanser med tempoökningar och fartlek eller en längre löprunda för att lära sig hålla ett jämnt tempo eller hitta sitt bekväma tempo. Vi avslutar alltid passen med nedvarvning, en lättare stretch och utvärdering.
Tid: ca 1,5 timme eller önskad tid
Kostnad: Exkl. moms 2000:- i startavgift inkl. två deltagare därefter 350:-/person tillkommer 6% moms
Utrustning: Kläder för väder och bekväma träning/löparskor
Spår och träningsmöjligheter ca 7 min promenad från hotellet.
LÄNK

Funktionell träning med din grupp
Beroende på väder och årstid kan du välja om ni är ute eller inne. Vi tränar styrka och kondition med den egna kroppen som redskap. I hotellets närhet finns löpspår, utegym och bra terräng. I huset finns ett mindre gym och lokaler lämpliga för gruppträning – offert mot förfrågan.
Läs mer om Emma


Yoga

Vi tränar utomhus när vädret tillåter eller inomhus i hotellets lokaler, yogamattor finns att låna upp till ett visst antal. En lugn och avstressande yogaträning för rörlighet och styrka. Offert mot förfrågan


Träna själv på hotellet eller utomhus

Löpslinga

Förutom att det finns ett mindre gym på hotellet dit alla incheckade gäster har access, finns det stavar för stavgång och reflexvästar samt yogamattor för utlåning.
Vi visar gärna till trevliga promenadslingor eller riktigt fint elljusspår och utegym i en skog nära.
Fråga i hotellreceptionen!