Öppettider

Tiderna kan komma att variera vid vissa helger

Receptionen

 • MÅN - FRE

  07:00 - 20:00

 • LÖR

  08:00 - 18:00

 • SÖN

  08:00 - 13:00

Restaurangen

 • MÅN - LÖR

  öppet från 18:00

 • Lunch mån - fre

  11 - 14

 • SÖN

  stängt

Spabutiken

 • MÅN - LÖR

  10:00 - 18:00

 • SÖN

  10.00 - 13.00

Rörelseglädje

Sätt fart på kroppen bli klar i knoppen

På konferens och möten kan det bli intensivt för huvudet, då är det skönt med lite fysisk aktivitet. Det finns många möjligheter i Trosa att röra på sig för alla nivåer. Saknar du något och har en egen idé utmana oss gärna så ska vi göra vårt bästa att lösa det.

 

Träning och föreläsning med Sabina Dufberg

Trosaträning

Med mer än 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än sitt namn och varumärke. Det är en källa till hållbar livsstil där kost, träning och det mentala är en del av vardagsglädjen och goda resultat är belöningen.
För Sabina handlar det om att leva som hon lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den.
Att våga stå för resultat som särskiljer sig från det brus som finns i träningsbranschen.
Med bred erfarenhet, från management- och ledarskap på KTH till utbildning inom idrottspsykologi och mindfulness samt otaliga utbildningar inom träning och kost, har hennes arbete bestått av att utbilda andra tränare till att coacha allt ifrån elitidrottare till rehabiliteringspatienter.
Du känner säkert igen Sabina från TV-programmet Biggest Looser där hon hjälpte deltagarna med både träning fysiskt som mentalt.
Kostnad mot offert
Läs mer om Sabina Dufberg


Kvinnohälsa

Emma, coach Kvinnohälsa

Anpassad träning, personlig coachning för grupper som önskar en stunds fysisk aktivitet med ledning av Emma William-Olsson. Du kan boka en timmes träning för vilken grupp som helst, Emma anpassar träningen.

Emma är en engagerad och kunnig hälsocoach och mycket duktig i ämnet kvinnors hälsa, vilket hon också kan föreläsa om. Välj en timmes fysisk aktivitet eller en föreläsning, eller så bokar du både och.

Emmas mål är att ge kvinnor förutsättning att leva det liv man vill genom alla stadier i livet. För att förstå sin kropp utifrån kunskap, erfarenhet och glädje. Det ger en möjlighet till en hållbar livsstil på lång sikt. Självklart kan även män vara med och lyssna.

”Jag vill ge kvinnor förutsättningar att ha en kropp som mår bra. Jag brinner för att ge kvinnor möjligheter till en frisk och hälsosam kropp. Att bli den version av sig själv som man önskar. Jag garanterar dig ett rörelsefyllt och energirikt möte med mig”

Kostnad mot offert. Läs mer om Emma här


Yoga

Vi tränar utomhus när vädret tillåter eller inomhus i hotellets lokaler, yogamattor finns att låna upp till ett visst antal. En lugn och avstressande yogaträning för rörlighet och styrka. Offert mot förfrågan


Funktionell träning

Stadshotellet ligger 1o minuters promenad till löpspår, utegym och bra terräng. Vi kan ordna med duktiga instruktör för gruppträning utomhus året om.  Vi tränar styrka och kondition med den egna kroppen som redskap. På hotellet finns ett mindre gym och lokaler lämpliga för gruppträning i första hand lite mindre grupper – offert mot förfrågan.


Träna själv på hotellet eller utomhus

Löpslinga

Förutom att det finns ett mindre gym på hotellet dit alla incheckade gäster har access, finns det stavar för stavgång och reflexvästar samt yogamattor för utlåning.
Vi visar gärna till trevliga promenadslingor eller riktigt fint elljusspår och utegym i en skog nära.
Fråga i hotellreceptionen!

Annan träning

Har du andra idéer om träning så fråga oss, det finns lokala duktiga tränare inom golf, tennis, padel, personlig träning osv. Vi hjälper gärna till!