Koppla av eller aktivera er

Konferensaktiviteter

På Trosa Stadshotell & Spa trivs konferensgästerna. Det är en lugn charmig miljö som skapar kreativa möten. Det finns massor av aktiviteter, vi bokar gärna provningar, skärgårdsturer eller vad du vill.

Konferera i badrock eller ha en myskväll i spa
Grupper är välkomna att boka relaxavdelningen i vårt nya spa efter kl. 19.00 vardagskvällar. Det går också att boka spabehandlingar och det finns träningsrum, varm källa, aromarum, torr- och ångbastu till ert förfogande.
Pris vid förfrågan.

Provning av vin, whisky eller öl
Någon av våra duktiga sommelierer håller i en provning och ni själva väljer tema.Vinprovning kan hållas i samband med middagen.
Priser vid förfrågan.

topp-vinter-trosaan

Stadsvandring med guidad tur
Låt en Trosabo ta er med på en trevlig tur genom Trosa. Promenaden avslutas med provsmakning av Trosa Punsch.
Pris vid förfrågan.

Upplev skärgården eller lek vid vattnet
Vi samarbetar med Apelago Group (som driver gästhamnen i Trosa) som kan arrangera både båtturer, kajakpaddling, stand up paddel SUP eller bara team-building i form av lekar eller pizzabakning nere i hamnen. Pris vid förfrågan.

apelago_boat

”Smartare rörelse – starkare hjärna”

är en ovanligt hoppfull och inspirerande föreläsning samt kunskapslyft för alla som vill stärka sin hjärnhälsa, öka kreativiteten, koncentrationen och minnet samt förmågan att hantera stress- och press.
Torgny Steen - föreläsare, författare och ledarskaps-LOTS. Läs mer här ...

Aktiviteter med Puls
Se en hel aktivitetsmeny hos vår samarbetspartner PULS, från lek till äventyr och tävling. Uppge alltid att ni bokat konferens hos Trosa Stadshotell & Spa för att få allt på en och samma faktura. 

segway activity

Fiske
Ett fiskeäventyr med guide och all utrustning under en dag. Se mer på fiskedan.se.

Golf
Det finns två banor inom några minuters bilresa från hotellet. Åda G &CC och Trosa GK. Trosa Stadshotell har samarbete med både banorna.

topp-spa-pool
1400x500_SabinaDufberg

Träning och föreläsning med Sabina Dufberg
Med mer än 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än sitt namn och varumärke. Det är en källa till hållbar livsstil där kost, träning och det mentala är en del av vardagsglädjen och goda resultat är belöningen.
För Sabina handlar det om att leva som hon lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den.
Att våga stå för resultat som särskiljer sig från det brus som finns i träningsbranschen.
Med bred erfarenhet, från management- och ledarskap på KTH till utbildning inom idrottspsykologi och mindfulness samt otaliga utbildningar inom träning och kost, har hennes arbete bestått av att utbilda andra tränare till att coacha allt ifrån elitidrottare till rehabiliteringspatienter.
Du känner säkert igen Sabina från TV-programmet Biggest Looser där hon hjälpte deltagarna med både träning fysiskt som mentalt.
Läs mer ...

Cykeläventyr
Från Stadshotellet tar det knappt 15 minuter med bokad buss eller egen bil till Bergs Gård i Västerljung. Här kan ni uppleva ett äventyr på MTB (mountainbike)  med proffsig guidning till ett härligt cykeläventyr. På Bergs Gård finns en komplett arena för mountainbike. Både för nybörjare och för dig som är lite mer avancerad. Här finns ett teknikområde med tre olika anlagda banor: Pump Track med hopplinje, Teknikbana med många olika ”features” och en Flow Trail. När du lekt av dig i teknikområdet väntar 23 km leder och loopar i skogen som är designade, anlagda och markerade för MTB  och av olika svårighetsgrad så att alla kan delta. Allt är singletrack och såklart 100% grusvägsfritt!
När du bokar kollar vi av nivån om ni är nybörjare eller blandad grupp, på plats gås säkerhet och grunder igenom. Hjälm och cykelförsäkring ingår. Cyklarna är moderna och fina i fyra olika storlekar. Äventyret tar ca 2 timmar. För den som inte vill cykla finns fina skogspromenader. Man kan även boka transporten och sitt konferensfika eller lunch på gården via Stadshotellet. Pris vid förfrågan

Vanliga cyklar går också att hyra för att cykla i Trosa och omnejd, via Team Sportia, Trosa, fråga efter priser vid konferensbokningen.

MTB_585x280

Yoga 
Vi tränar utomhus när vädret tillåter eller inomhus i hotellets lokaler, yogamattor finns att låna upp till ett visst antal. En lugn och avstressande yogaträning för rörlighet och styrka. 

Gruppträning 
Beroende på väder och årstid kan du välja om ni är ute eller inne. Vi tränar styrka och kondition med den egna kroppen som redskap. I hotellets närhet finns löpspår, utegym och bra terräng. I huset finns ett mindre gym och lokaler lämpliga för gruppträning. Instruktör från Stadshotellet.

Fasta grupper
Det finns även fasta tider gruppträningar för hotellgäster som då är helt fritt att delta på dock med föranmälan kvällen före. Detta om endast någon enstaka vill delta på träning med andra hotellgäster och Trosabor. 
Läs mer ..

 
 

FÖRFRÅGAN KONFERENS

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med svar inom en timme (09.00-17.00).
Du kan även kontakta oss på 0156-170 70 eller via info@trosastadshotell.se

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop