Koppla av eller aktivera er

Konferensaktiviteter

På Trosa Stadshotell & Spa trivs konferensgästerna. Det är en lugn charmig miljö som skapar kreativa möten. Det finns massor av aktiviteter, vi bokar gärna provningar, skärgårdsturer eller vad du vill.

Konferera i badrock eller ha en myskväll i spa
Grupper är välkomna att boka relaxavdelningen i vårt nya spa efter kl. 19.00 vardagskvällar. Det går också att boka spabehandlingar och det finns träningsrum, varm källa, aromarum, torr- och ångbastu till ert förfogande.
Pris vid förfrågan.

Provning av vin, whisky eller öl
Någon av våra duktiga sommelierer håller i en provning och ni själva väljer tema.Vinprovning kan hållas i samband med middagen.
Priser vid förfrågan.

topp-vinter-trosaan

Stadsvandring med guidad tur
Låt en Trosabo ta er med på en trevlig tur genom Trosa. Promenaden avslutas med provsmakning av Trosa Punsch.
Pris vid förfrågan.

Skärgårdsturer
Vi samarbetar med Trosa rederi som har olika typer av båtar. Allt från Storsand som tar 72 passagerare till R.I.B.-båt, taxibåt eller segelbåt. Pris vid förfrågan.

”Smartare rörelse – starkare hjärna”

är en ovanligt hoppfull och inspirerande föreläsning samt kunskapslyft för alla som vill stärka sin hjärnhälsa, öka kreativiteten, koncentrationen och minnet samt förmågan att hantera stress- och press.
Torgny Steen - föreläsare, författare och ledarskaps-LOTS. Läs mer här ...

Aktiviteter med Puls
Se en hel aktivitetsmeny hos vår samarbetspartner PULS, från lek till äventyr och tävling. Uppge alltid att ni bokat konferens hos Trosa Stadshotell & Spa för att få allt på en och samma faktura. 

segway activity

Fiske
Ett fiskeäventyr med guide och all utrustning under en dag. Se mer på fiskedan.se.

topp-spa-pool

Golf
Det finns två banor inom några minuters bilresa från hotellet. Åda G &CC och Trosa GK. Trosa Stadshotell har samarbete med både banorna.

Yoga 
Vi tränar utomhus när vädret tillåter eller inomhus i hotellets lokaler, yogamattor finns att låna upp till ett visst antal. En lugn och avstressande yogaträning för rörlighet och styrka. 

Gruppträning 
Beroende på väder och årstid kan du välja om ni är ute eller inne. Vi tränar styrka och kondition med den egna kroppen som redskap. I hotellets närhet finns löpspår, utegym och bra terräng. I huset finns ett mindre gym och lokaler lämpliga för gruppträning. 

Fasta grupper
Det finns även fasta tider gruppträningar för hotellgäster som då är helt fritt att delta på dock med föranmälan kvällen före. Detta om endast någon enstaka vill delta på träning med andra hotellgäster och Trosabor. 
Läs mer ..

 
 

Vi har problem just nu med våra formulär och jobbar på att lösa det – ring 0156-170 70 för förfrågan istället

FÖRFRÅGAN KONFERENS

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med svar inom en timme (09.00-17.00).
Du kan även kontakta oss på 0156-170 74 eller via info@trosastadshotell.se

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop