Erbjudande och priser

Konferens i Trosa

På Trosa Stadshotell & Spa trivs konferensgästerna. Det är en lugn charmig miljö som skapar kreativa möten. Det finns massor av aktiviteter, vi bokar gärna provningar, skärgårdsturer eller vad du vill. Trosa Stadshotell & Spa är ett av Svenska Mötens utvalda mötesanläggningar som borgar för bra kvalité.

Många roliga teambildande aktiviteter att välja mellan eller så väljer ni en konferens med avkoppling och eftertanke. Det finns badritual för att få en fantastisk upplevelse i spa eller behandlingar för trötta medarbetare. Grupper är välkomna att boka relaxavdelningen för sig själv i vårt spa efter kl. 19.00 vardagskvällar. Här finns träningsrum, varm källa, aromarum, torr- och ångbastu till ert förfogande.

Trosa är nära Stockholm

Med Trosabussen som kör ca 14 avgångar/vardag från Liljeholmen, Stockholm direkt till Trosa tar det 50-60 minuter. Från hållplatsen i Trosa är det 3-5 min promenad till Stadshotellet.
Så här tänker vi i pandemitider - klicka här!

På Trosa Stadshotell & Spa har vi satt ihop några färdiga paket där allt man kan behöva ingår och för att du som bokare snabbt ska få en kostnadsbild över er vistelse hos oss. Ett färdigt paket ger också lite rabatt jämfört med att handplocka alla delarna. Självklart kan vi även skräddarsy en konferens för din grupp helt utifrån önskemål. Vi kan också erbjuda elektronisk deltagarhantering via vår mötespartner Svenska Möten.
Idéer om konferensaktiviteter hittar du nedan, fråga gärna om det är något du saknar.
Läs mer om paket och dagkonferens genom att klicka på länkarna till höger ...
Nedan skriver och skickar du enkelt en förfrågan ...
svmo-motespris-logo-vit-rgb

  • Bas

  • Plus

  • Extra

  • Dagkonferens

Anpassade dagar

Om vi inte har plats när du vill komma med din grupp och du är öppen för ett datum som vi föreslår, så ger vi dig ett bättre pris.

FÖRFRÅGAN KONFERENS

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med svar inom en timme (09.00-17.00).
Du kan även kontakta oss på 0156-170 70 eller via info@trosastadshotell.se

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop