Tiderna kan komma att variera vid vissa helger
MÅN - FRE
07:00 - 20:00
LÖR
08:00 - 18:00
SÖN
08:00 - 15:00
22 dec
07:00 - 15:00
23 dec
10:00 - 15:00
24-26 dec
STÄNGT
27-31 dec
08:00-18:00
1 jan
08:00-13:00
MÅN - SÖN
från 18:00
Lättare meny i baren
11:00 - 18:00
22-26 dec
STÄNGT
27-29 dec
från 18:00
30-31 dec
endast förbokade gäster
1 jan
STÄNGT
Lunch mån - fre, åter 7 jan
11:00 - 14:00
MÅN - SÖN
10:00 - 18:00
22-23 dec
10:00 - 15:00
24-26 dec
STÄNGT
27-30 dec
10:00 - 18:00
31 dec - 1 jan
STÄNGT
Njut julens smaker på ett julpyntat Stadshotell.
For Christmas Buffét in English click here
Julbord serveras 24 nov – 21 december. Du hälsas välkommen med glögg och pepparkakor. Sen blir det traditionellt vällagat julbord samt julgottebord.
Priser:
Julbordslunch serveras lördagar, ankomst 12:30-13:30 – 795kr/person
Lunch serveras även torsdagen 4/12, ankomst 12:30-13:30 – 795kr/person
Mån-tors, kvällssittning från 18.00 795kr/person
Fre-lör, kvällssittning från 18.00 895kr/person
Sön, kvällssittning från 17.00 795kr/person
Barnpriser alla dagar 0-7 år gratis, 8-12 år 1/2 priset
Grupper – pris vid förfrågan
Boka genom att ring 0156 – 170 70 – eller mejla restaurangen@trosastadshotell.se
(med reservation för ändring)
Sillar:
Inlagd sill
Basilika- och citronsill
Senapssill
Matjessill
Västerbottensost- och timjansill
Sikromssill
Sillsallad
Asiatisk sill
Brantevikssill
Gubbröra
Gurk- och ginsill
Brantevikskryddning på aubergine
Skagenröra på inlagd svamp
Fisk:
Dill- och citrongravad lax
Rosépeppargravad lax
Kallrökt laxrulle med pepparrotsfärskost
Inkokt lax
Varmrökt lax
Ägghalvor med räkmajonnäs
Ägghalvor med rommajonnäs
Fisk- och skaldjurssallad
Ansjovisterrine
Böcklingmousse på solrosråg
Räkcheesecake
Fisk- och skaldjurspaté toppad med tångkaviar
Kallskuret:
Timmermanskorv
Salami
Fänkålssalami
Julmedwurst
Onsalakorv
Älgkorv
Kalkonpastrami
Griljerad julskinka
Rökt hjort
Bakad leverpastej
Rullsylta
Vargtass viltpaté
Rökt lamm
Rökt vilthjärta
Rökt kalkon
Rökt vildsvinskarré
Vildsvinssalami
Munsökorv
Varmrätter:
Janssons frestelse
Köttbullar
Prinskorv
Svartvinbärsglaserad fläsksida
Omelett med champinjonstuvning
Gräddkokt grönkål
Rödkål
Kokt potatis
Lutfisk
Dopp i gryta
Tillbehör:
Senapssås
Romsås
Grönkålssallad rödkål, apelsin och granatäpple
Cornichons
Örtagårdssås
Gräddfil
Hackad rödlök/gräslök
Kryddsyltad pumpa
Inlagda gulbetor
Rödbetssallad
Äppelmos
Rårörda tranbär/havtorn
Grovkornig cognacssenap
Senap grovstark
Senap
Ostar med tillbehör:
Juledamerost
Cheddarost
Onkney cheddarost
Brie de Meaux
Stiltonost
Taleggio
Päronmarmelad
Bjönbärsmarmelad
Fikon- och plommonmarmelad
Fillimpa
Vörtbröd
Hårdbröd
Crostini
Kex
Desserter:
Crème brûlée
Apelsinris
Saffranskladdkaka med lingongrädde
Fruktsallad
Vit tryffel med lime
Chokladbräck med hasselnötter
Chokladrulltårta med limemascarpone
Vegansk brownie
Nougatrulle med marsipan
Nougatkaka
Saffransbiscotti
Mörk tryffel med rom
Snickers
Clementiner