spa_inspiration

Välkommen till inspirationskväll 31 maj i härlig spamiljö!

Mellan 18 - 21 håller vi öppet för dig, föreläsningen börjar 18.15.

Inspiration för vår och sommar för att på bästa sätt ta hand om dig själv.
Föreläsning med Kristina Zanardi från Kerstin Florian med mångårig erfarenhet av hudvård som lärare i ämnet, du har möjlighet att få hudvård/hudanalys, fria träningsbiljetter, prova på-behandling (med reservation för att de kan bli fullbokade) och du får bubbel och snittar samt en riktigt trevlig kväll med dina vänner eller så lär du känna nya vänner.
Allt för 200:-/person som dras av vid köp för 500:-.

Solen är fantastisk, efterlängtad och är nu här!  
Är du rustad inför solen?
Gör en hudscanning och få svar direkt.
Den 31 maj kommer Kristina Zanardi, hudterapeut och utbildare från Kerstin Florian, finnas här hos oss för att berätta om solen och hur vi tar hand om huden på bästa sätt för att kunna njuta av solen. Kristina kommer även utföra professionella hudanalyser med hjälp av Dermo Prime hudscanner. Scannern analyserar din hudhälsa på ett enkelt och behagligt sätt och mäter flera parametrar som fuktnivå, talgproduktion, porstorlek, pigmentfläckar, akne och hur torr huden är. Denna kväll lägger vi fokus på pigmentering och hur du förbereder huden på ett bra sätt inför solsäsongen. Du får med dig ett personligt hudvårdsprogram och får veta precis vad just din hud behöver. 
Analysen tar ca 10-15 min


Information om anmälan och betalning:
spa@trosastadshotell.se eller ring 0156 - 170 70 och välj tonval 2.
Först till kvarn gäller då det kan bli fullbokat!

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop