Tiderna kan variera beroende på säsong och helgdagar
MÅN - FRE
07:30 - 20:30
LÖR - SÖN
08:00 - 20:00
LUNCH MÅN-FRE
ej sommar
KVÄLL MÅN - SÖN
från 18:00
After work FRE
ej sommar
Frukost mån - fre
07:30 - 10:00
Frukost lör - sön
08:00 - 11:00
MÅN - SÖN
10:00 - 18:00
Sommaruppehåll
Kvällssittning i matsal eller Bistro. För take away får du 10% rabatt på priset.
Förrätter/Starters
325:-
(löjrom från Bottenviken) serveras med smetana, rödlök och citron
Bleak roe (from Bothnian Bay) toast served with sour cream, red onion and lemon
185:-
med sötpotatispuré smaksatt med chili och lime samt sojapärlor
Grilled scallop with sweet potato puree flavored with chili and lime and soy pearls
175:-
med tryffelsmörsås, hyvlad parmesanost och rädisor.
Fresh white asparagus with truffle butter sauce, parmesan cheese and radishes
170:-
och nässelmajonnäs, isad silverlök samt örtsallad
Grilled smoked bacon with egg of 63 degrees and nettle mayonnaise, pearl onion and herb salad
Mittemellan
175:- / 255:-
Handskalade räkor med majonnäs, sallad, tomat, gurka, ägg och citron. 100g eller 200g räkor
Big or small shrimp sandwich/shrimp salad hand peeled shrimps served with mayonnaise, lettuce, tomato, cucumber, egg and lemon. 100g or 200g shrimp.
185:- / 235:-
serveras med färska pommes frites och majonnäs. 400g eller 750g
served with fresh French fries and mayonnaise. 400g or 750g
Varmrätter/Main courses
315:-
med färskpotatisstomp smaksatt med brynt smör och dill, serveras med grön sparris och sandefjordssås
Trout fillet with new potatoes, mashed and lavoured with browned butter and dill, served with green asparagus and Sandefjord sauce
295:-
med chilibräserad pak choi och kokosris samt teriyakisås
Chicken skewers with chili braised pak choi, coconut rice and teriyaki sauce
345:-
med primörer och spenatslungad färskpotatis samt ramslökssmör
Veal chop with early vegetables and new potatoes with spinach and ramsons butter.
365:-
med sauterad lök, rå äggula och stekt potatis samt senapscrème
Biff á la Rydberg with classic garnitures such as sautéed onion, raw egg yolk, fried potatoes and mustard cream.
275:-
med parmesan, tomatsallad och dillslungad färskpotatis samt wasabigräddfil
Grilled asparagus from Gotland with parmesan, tomato salad, new potatoes with dill and wasabi sour cream
Barnmeny/ Children’s menu
Allt på menyn kan serveras som barnportion (halv portion) till 70% av ord pris. Gäller endast för barn upp tom 14 år.
All courses on the menu can be served as a children’s portion (half portion) at 70% of the price. Only for children up to 14 years.
130:-
med färska pommes frites och bearnaisedipp
Chicken skewer served with fresh French fries and bearnaise dip
95:-
med sylt och vispad grädde
Pancakes with jam and whipped cream
Desserter
135:-
med mandelmarräng, serveras med vaniljglass och granatäpple
Kiwi pastry with almond meringue, served with vanilla ice cream and pomegranate
135:-
smaksatta med vanilj serveras med kardemummacrème,jordgubbar samt jordgubbscoulis
Pastry and rhubarb flavoured with vanilla, served with cardamom cream and strawberry coulis
105:-
40:-/st/each
Homemade truffles
40:-/st/each
Homemade macaron
72:-
en macaron och en tryffel
The house combo, one macaron and one truffle
40:-/kula/scoop of ice cream
Homemade ice cream
40:-/kula/scoop of sorbet
Homemade sorbet
210:-
4cl Cognac eller Calvados, dubbel espresso och en ”Husets combo”
Survival kit with 4cl Cognac or Calvados, a double espresso and ”The house combo”