Lokalproducerat och välkomponerat

Restaurang Trosa Stadshotell

Restaurangen är det största enheten på Trosa Stadshotell & Spa. Restaurangen har blivit en naturlig samlingsplats för Trosaborna både till vardag som fest.

Att Sörmland är rikt på fina råvaror försöker vi ständigt avspegla i våra menyer. Vår ambition är att förse våra gäster med bra mat och plocka bort allt som är artificiellt.
På frukostbordet är det t ex för oss en självklarhet att äggröran kommer från lokalt uppfödda ekologiska höns och ekologisk grädde och ingenting annat.

Ett ständigt arbete pågår för att förenkla tillvaratagandet av lokalt som vilt t ex; hjort, vildsvin, änder mm. Det är vår förhoppning att dessa ambitioner märks i våra matsalar, såväl den klassiska matsalen med sina vita dukar där det serverats måltider sedan 1867 samt vår moderna bistro som byggdes 2008.
Låt er väl smaka!

Varmt välkommen att boka bord!
0156-170 70 eller restaurangen@trosastadshotell.se
Allt vårt viltkött kommer från DeVilda i Järna.
 

Öppettider se här

 

  • Vintermeny/ à la carte menu

avdelare
 

Vi är stolta och glada att nu kunna presentera vårt samarbete med De Vilda i Ytterjärna!

Under en längre tid har vi sökt vägar för att kunna presentera bra kött från lokala producenter.
När vi nu fått förmånen att tillbringa tid i slakteriet hos Mikael Löf på De Vilda är vi övertygade att våra gäster är beredda att betala lite mer för mycket bättre kött.
Jag är mycket imponerad över den förädling av köttet som sker av deras kunniga personal och fått se att ingenting lämnas åt slumpen. Det kött som levereras håller högsta kvalité och annan kvalité ratas direkt.

Vad gäller tamkött väljer Mikael ut de bästa djuren med rätt ålder på Säby Gård som ligger precis i närheten av slakteriet. På menyn i höst hittas hjortinnanlår från De Vilda.

Så varmt välkomna att sätta tänderna i de bästa köttråvaror regionen har att erbjuda.

 
avdelare
 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop