Lokalproducerat och välkomponerat

Restaurang Trosa Stadshotell

Restaurangen är det största enheten på Trosa Stadshotell & Spa. Restaurangen har blivit en naturlig samlingsplats för Trosaborna både till vardag som fest. Ett ständigt arbete pågår för att förenkla tillvaratagandet av lokalt som vilt t ex; hjort, vildsvin, änder mm. Det är vår förhoppning att dessa ambitioner märks i våra matsalar, såväl den klassiska matsalen med sina vita dukar där det serverats måltider sedan 1867 samt vår moderna bistro som byggdes 2008.
Låt er väl smaka!

Take away kvällstid mellan 18.00 - 20.00 kom och hämta i låda med 10% rabatt för hämtmat. Ring 0156 - 170 70  och tryck 3 vid svar för att komma till restaurangen. Ibland är vi upptagna med att serva våra gäster på plats och då kanske du får vänta lite i telefonen vi ber om ursäkt i såna fall.

Alla rätter märkta med   "stjärna" går att beställa som take away.

  • Höstmeny/Autumn menu från torsdag 10 sept

Att Sörmland är rikt på fina råvaror försöker vi ständigt avspegla i våra menyer. Vår ambition är att förse våra gäster med bra mat och plocka bort allt som är artificiellt.
På frukostbordet är det t ex för oss en självklarhet att äggröran kommer från lokalt uppfödda ekologiska höns och ekologisk grädde och ingenting annat.

Frukost

Välkommen in att starta dagen med att äta en närande och god frukost för 165:-/person. Med reservation för att det kan vara fullt, ring gärna 0156-170 70  innan speciellt under helgerna.

Fri möteslokal

Är ni fem eller fler fullbetalande frukostgäster och önskar ett mindre mötesrum bjuder vi på detta i mån av plats mellan 09.00 - 11.00. Rum går endast att boka dagen före ankomst.
Under sommaren gäller inte dessa tider och har vi fullt hotell är det inte säkert man får plats och just nu gäller strikta regler pga pandemi och smittorisk om det är mycket gäster. Ring före!
Frukostbuffén är uppdukad:
Måndagar ring för att höra om frukostbuffén är uppdukad
Övriga dagar drop-in i mån av plats, ring gärna dagen före ni kommer så vi vet!
tis - fre 07.00 - 09.30
lör 08.00 - 10.00
sön 08.00 - 11.00

2020 blir vi en kontantfri anläggning, betalning sker endast med kort och Swish.

Varmt välkommen att boka bord!
0156-170 70 eller restaurangen@trosastadshotell.se

Öppettider se här

 

 
avdelare
 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop