Lediga tjänster

Jobba hos oss

Serveringspersonal sökes omgående

Är du sugen på att jobba med ett kul gäng på en krog med ambitioner. För oss är din servicekänsla och mottagandet av våra huvudpersoner, våra gäster är det viktigaste när du jobbar på Stadshotellet.

Anställningen gäller ett vikariat på 75% kvälls- och helgarbete i tre månader. Är du rätt person finns möjlighet till en fortsättning.

En självklarhet är att du tycker om, och är duktig på, att ge service samt att du har ett stort intresse för mat och dryck, att jobba i team och ibland i högt tempo. Har du erfarenhet och utbildning inom restaurang är det ett stort plus, så även vana vid kassahantering (vi arbetar med VisBook).

Arbetsuppgifterna innebär att duka upp och förbereda inför service, hälsa gästerna välkomna, ta emot beställningar, servera, duka av och se till att arbetsstationen är snygg och prydlig med nöjda gäster. Låter detta spännande eller har du frågor så är du varmt välkommen att höra av dig med frågor eller ansökan och ditt cv till restaurangchef@trosastadshotell.se så snart som möjligt. Du kan också ringa på 0156 – 170 70 och fråga efter Linnéa, restaurangchef.   

Hoppas vi hörs!
gänget på Stadt


 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop