Lediga tjänster

Jobba hos oss

Jobba i sommar?

Frukost/café

Sommaranställning

Vi är ett härligt gäng på Trosa Stadshotell & Spa som behöver personalförstärkning under sommaren både för frukost och café.
Har du tidigare jobbat i restaurangbranschen i kök eller servering är det meriterande. Men framför allt bör du ha en fingertoppskänsla när det gäller service och bemötande av gäster. Hos oss är gästen det viktigaste och vi vill att upplevelsen hos oss ska vara mycket mer än bara god mat, en bra serviceupplevelse innebär så mycket mer. Ett sommarjobb för dig som kan ge service och är glad, jobbar under ansvar samt är utåtriktad och klarar lite stress. Ett stort plus för att jobba i caféet är om du fyllt 20 år.
Du måste kunna vara på jobbet från 06:30 om du jobbar frukost med tanke på kommunikationer till Trosa beroende på var du bor. 
Frågor och ansökning, CV och berätta gärna lite om dig själv - skickas till restaurangchef@trosastadshotell.se märk din ansökan med  "sommarjobb". Vi ser fram emot att träffa dig!
Välkommen med din ansökan!

Vi söker kockar till sommaren!

Är du utbildad kock och gärna med erfarenhet är du välkommen att söka sommarjobb i Stadshotellets kök.
Har du vana från restaurangkök likt vårt är det självklart en fördel. Om du är nyutbildad måste du klara att ta en arbetsstation i ett restaurangkök. Är du ordningsam, problemlösare och ansvarstagande, glad samt gillar att jobba under lite stress är det ett stort plus.
Du måste kunna ta dig till och från Trosa även sena vardagskvällar och helger.
Frågor och och ansökning - där du berättar om dig själv och dina erfarenheter till kokschef@trosastadshotell.se
Välkommen med din ansökan! 

Vill du bli en i vårt frukostteam?

Sex månaders provanställning och sen möjlighet för tillsvidareanställning.

Vi söker dig över 20 år som är serviceinriktad och har tidigare erfarenhet inom serviceyrken och restaurang. Jobbat som kallskänka är meriterande. Dina arbetsuppgifter blir främst frukost, en del cafépass sommartid och i kallskänken.
Varierade arbetssysslor, bakning, tillagning av frukost, servering, disk och viss städning. Arbetstiden är fördelad över vardagar och helger. Du måste kunna ta dig till Stadshotellet tidiga mornar och vara flexibel. Vi jobbar i ett stort team på ett litet hotell och det betyder att vi ibland får jobba över gränserna och hjälps åt med olika uppgifter.
Start 1 april och vi kan diskutera både heltid och deltid ifall du är den rätta pusselbiten. Vi har friskvårdsbidrag och kollektivavtal finns.
Frågor och ansökning, CV och berätta gärna lite om dig själv - skickas till restaurangchef@trosastadshotell.se märk din ansökan med  "frukost". Vi ser fram emot att träffa dig!
Välkommen med din ansökan!

 

 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop