En smak av julen

Julbord med övernattning och spa

Jultraditioner är som mysigast i charmiga Trosa. Vi välkomnar till ett julpyntat Stadshotell med glögg och i år ett traditionellt vällagat julbord men i nytt format med många lokala råvaror. Första bokningsbara dag 2021 är 3 december och sista ankomst är den 19 december. Vi dukar upp ett julbord som förrättsbuffé med alla sillar, laxar och kallskuret som sig bör samt även småvarmt som tillhör. Julbordsbufféerna står närmare våra sittande gäster och är flera till antalet. Sedan serveras en julinspirerad varmrätt och dessert vid bordet.
Vi måste fortfarande ta ansvar, hålla avstånd och respektera rådande restriktioner för att minska pandemispridningen.
 

Kom in i värmen till ett julpyntat Stadshotell. Bokningsbart från 3 dec och sista ankomst 19 december.
Du har tillgång till sparelax och får en slottid vid bokningstillfället. På kvällen väntar glögg och ett förrättsjulbord och även varmrätt och dessert som serveras vid bordet samt logi i dubbelrum med frukostbuffé.

Ankomst (m-s) hela veckan för 1950:-/person i dubbelrum, med spa, glögg och måltid "En smak av julen", logi i dubbelrum och frukost.

Vi följer gällande restriktioner och kommer därför ha flera julbufféer utplacerade beroende på hur många gäster det blir, samt bordsservering av varmrätt och dessert. 

Årets "En smak av julen"

Vi vill fortsättningsvis ge våra gäster en exklusiv julbordsupplevelse i lugn och ro med en känsla av trygghet. Därför har vi ändrat på många rutinerna i december i år. 
Våra gäster kommer olika tider beroende på var man ska sitta för att undvika trängsel. Glögg och pepparkakor får man sittandes vid bordet. 
Vi vill ge våra gäster en härlig julbordsupplevelse på nytt sätt. Det kommer att bli ett lugnare och mer ordnat hämtande och njutande av juldelikatesserna.
Så välkommen är njuta av vällagad traditionell julmat samt lite nytänk för varmrätt och dessert som är  julinspirerade på Trosa Stadshotell & Spa!
Andreas med personal önskar er Glad Advent och varmt välkomna in i värmen!


Christmas_smorgasbord

Förgyll din vistelse! Läs mer här!

Enkelrumstillägg 350:-
Minisvit tillägg 385:-/p
Etagesviten tillägg 880:-/p

Sparelaxen

Spa ingår i ditt paket om du är 15 år i målsmans sällskap annars 18 år. Du kommer att få en slottid vid bokningen då vi vill undvika trängsel i sparelaxen. Glöm inte badkläder.

 
 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop