Lediga tjänster

Jobba hos oss

Trosa Stadshotell och Spa är idag ett familjeägt modernt hotell med genuin charm och atmosfär från gångna tider. Renoveras med varlig hand och personalen får mycket beröm för hög service och omtanke om gästerna. Vi erbjuder hotell, spa, restaurang och konferensmöjligeter. Så vi har privatgäster, affärs- och konferensgäster på hotellet som bokar antingen rum med frukost eller ett helt logipaket. Vi har daggäster på spa och mycket lokala Trosabor i restaurangen.

Hotellet har 44 rum och 70 bäddar. Restaurangen erbjuder allt från frukost till fine dining i bistro, matsalar eller på sommaren utomhus.

Hotellet har ett spa med härliga behandlingar och en relaxavdelning med varm källa, aromarum, torr- och ångbastu. Här finns också träningsrum, spalounge med bar samt butik för kroppsvård och skönhet.

Trosa Stadshotell & Spa är öppet alla dagar på sommaren och stänger söndagar på vintern.


Hotellreceptionist för tillsvidareanställning

Vill du vara en del av Stadshotellets team och bidra till gästupplevelser som är över förväntan? Brinner du för service och genuin omtanke för gästen som alltid är vårt fokus? Då hoppas vi att du vill jobba med oss på Trosa Stadshotell & Spa.
Hos oss får du möjlighet att hjälpa våra gäster genom hela processen från första kontakten, skapande av bokning, själva vistelsen och avresa samt återkoppling. Du kommer att vara ansiktet utåt för hotellet och behöver vara kreativ och lösningsorienterad för att kunna hjälpa gästerna att hitta bästa alternativet för just dem.
Våra gäster som bokar privat-, affärs- eller konferensbokningar kommunicerar med oss via digitala bokningskanaler, mejl, telefon och självklart på plats. Detta kräver att du har datavana och goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är också viktigt att du är noggrann och tar ansvar för att arbetet utförs på ett professionellt sätt samt trivs i en snabb och föränderlig arbetsmiljö. Du behöver kunna arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor och vi ser gärna att du har erfarenhet inom serviceyrket sedan tidigare. 
Då arbetstiderna varierar måste du kunna ta dig till och från arbetet både tidig morgon som sen kväll samt helg.
Tjänsten tillsätts under första kvartalet eller när vi hittar dig som passar. Det är en tillsvidareanställning på heltid men vi är öppna att diskutera deltid om du är rätt person.
Du är varmt välkommen att skicka din ansökan eller återkomma med frågor till Sara, receptionschef 0156 - 170 70 eller epost till sara.sundin@trosastadshotell.se

 

Frukostpersonal för tillsvidareanställning

Frukostteamet söker en serviceinriktad, morgonpigg och glad medarbetare.
Vi söker dig över 20 år som förstår att gästen alltid är viktigast och som gillar att jobba i team, ibland med högt tempo. Du talar flytande svenska.
Det är varierade arbetssysslor som tillagning av frukost, gästkontakt, disk och viss städning. 
Tidigare erfarenheter av service inom hotell, restaurang, café eller butik är meriterande samt erfarenhet av livsmedelshantering.
Då du börjar tidigt på morgonen, även en del helger måste du kunna ta dig till Stadshotellet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi är öppna för diskussion ang. hel- eller deltid om du är rätt person. Tillträde så snart vi hittar rätt och du kan ansöka så länge denna annons finns kvar.
Varmt välkommen att höra av dig med frågor och ev. ansökan till Veronica, frukostansvarig via epost till cafe@trosastadshotell.se.

En kreativ kock till Stadshotellet

Trosa Stadshotell & Spa söker en kreativ och ambitiös kock som vill leverera kvalité tillsammans med övriga i köket. Du är utbildad kock och har erfarenhet av à la carte-restaurangkök. Du behärskar svenska i tal och skrift, är självständig och tar stort ansvar samt gillar att jobba i ett team.

Är du rätt person för denna tillsvidareanställning på heltid? Arbete gäller luncher, kvällar samt helger. Så du måste kunna ta dig till och från arbetet på udda tider.

Har du frågor eller vill ansöka hör av dig till vår kökschef Thomas via kokschef@trosastadshotell.se

 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop