Lediga tjänster

Jobba hos oss

Jobba i servisen!

Vi är ett härligt gäng i restaurangen på Trosa Stadshotell & Spa som behöver personalförstärkning både med tillsvidareanställda och några för extra timtjänstgöring. 
Har du tidigare jobbat i restaurangbranschen och har servering-, mat- och dryckeskunskap är det meriterande. Men framför allt bör du ha en fingertoppskänsla när det gäller service och bemötande av gäster. Hos oss är gästen det viktigaste och vi vill att upplevelsen hos oss ska vara mycket mer än bara god mat, en bra restaurangupplevelse innebär så mycket mer.
Idag är restaurangen den största enheten på Stadshotellet. Den har blivit en naturlig samlingsplats för Trosaborna både till vardag som fest. Här äter också våra hotellpaketgäster samt konferensgrupper. Så det är både förbokat men också mycket a la carte-gäster. Det finns både en modern bistro med bar och gamla matsalar med anor från 1800-talet samt en festvåning.

Arbetstider är framför allt kvällar och helger men även luncher under höst, vinter och vår. Du måste kunna behärska svenska flytande i tal och skrift.  

Frågor och ansökning skickas till restaurangchefen daniel@trosastadshotell.se .
Välkommen med din ansökan!
 

Jobba på SPA

Vi söker terapeuter för tillsvidareanställning och för extra jobb.
Spavärdinna som assisterar och hjälper receptionen/gäster (spanissa)
Läs mer via nedanstående länk:
Spaavdelningen söker personal - klicka här!

 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop