Äntligen sommar

Sommarpaket

Sommaren i Trosa är ljuvlig, strosa runt i de små gränderna. Besök de personliga butikerna och de mysiga caféerna. Gå utefter åpromenaden och njut av båtlivet i hamnen. Det är inte långt att åka till Tullgarns slott och Nynäs slott eller varför inte undersöka Stendörrens naturområdet vid havet. Koppla sen av på Stadshotellets uteservering som värms upp svala kvällar eller njut en stund i spa.

Sommarpaket gäller 2018, 25 juni - 12 aug med ankomst måndag - söndag. 
1625:-/person i dubbelrum.
Samma innehåll (förutom grillsöndagar/livemusik) finns i vinter-, vår- och höstpaketet eller som vi då ibland kallar vardagspaket men gäller då endast för ankomst mån - fre.

 I sommarpaketet ingår
Logi i dubbelrum med frukostbuffé. Entré till spaavdelningen med varm källa, ång- och torrbastu, aromarum och träningsrum. Badrock och tofflor finns på rummet vid ankomst.
Tvårättersmiddag med utvalda viner eller under fyra söndagar i sommar är det istället grillbuffé 22 och 29 juli samt 5 och 12 augusti. Under grillsöndagarna bjuds det på livemusik. Jonny Eks trio med Lovisa Jennervall, sjunger och spelar härlig loungejazz from the American Songbook
Jonny Eks trio med Lovisa Jennervall

 

Enkelrumstillägg 350:-
Extrasäng 350:-
Minisvit tillägg 385:-/p
Etagesviten tillägg 880:-/p

SPAERBJUDANDE

Boka en valfri 50 min spabehandling vid samma bokningstillfälle som paketet, så får du kostnaden rabatterad beroende på vilken dag du väljer: 
800 kr för valfri 50 min behandling måndag - torsdag
895 kr för valfri 50 min behandling fredag och söndag
Lördagar ordinarie pris t ex 995 kr för valfri 50 min behandling 
Badrock och tofflor väntar alltid på ditt rum vid ankomst och du har fri tillgång till sparelaxen och vårt träningsrum. Badrocken lånar du men tofflorna får du ta med hem. Detta erbjudande gäller ej ihop med andra rabatter.

Förgyll din vistelse! Se mer här!

 
 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop