Upplev stillheten i skärgården

Kajakpaddling och spa

Sörmlands skärgård är mer än 10 000 år gammal, har en sex mil lång kustlinje och består av
kommunerna Trosa, Nyköping samt Oxelösund. Det finns cirka 2 800 öar, till det kommer ett
stort antal kobbar och skär. Sörmlands skärgård är inte så exploaterad som på många
andra håll längs den svenska kusten och stora områden är naturreservat.

Paddla i Stendörrens naturreservat

Koppla av i en avstressande och vacker natur där du får röra på dig i din egen takt och njuta av stillheten. Transport mellan hotell och Stendörren sker med egen bil. Det ca 30 km och tar ca 30 min mellan Trosa och Stendörren via väg 219. Läs mer om Stendörren här

Välj att komma dagen före paddlingen med spa och middag eller checka in samma dag efter paddlingen:
Datum möjliga att paddla i Stendörren:
12 juli, 17 juli, 18 juli, 25 juli och 26 juli


Boka med ankomst till hotellet dagen före paddlingen:
Kom till Stadshotellet och checka in kl 15.00. Besök sparelaxen eller strosa i Trosa. På kvällen erbjuds en tvårättersmeny med viner till och sen sover du gott i dubbelrum med frukostbuffé morgonen efter. Checka ut och ta dig med egen bil (ca 30 minuters resa) till Stendörren där guide möter upp kl. 09.00 med kajaker och utrustning och sen paddlar du fram till kl. 12.00. I paddlingen ingår en ekologisk fika samt en enklare lunch kl 12.00. Hela paketet 2275:-/person i dubbelrum.
Det kan finnas en möjlighet att även paddla kl. 13 - 16 dag 2 om förmiddagen är fullbokad.

Boka med ankomst till hotellet samma dag som paddlingen:
Lämna först bagaget på hotellet , åk sedan med egen bil (ca 30 minuters resa) till Stendörren. Eller åk direkt till Stendörren där guide möter upp kl 13.00 med kajaker och utrustning och sen paddlar du fram till kl. 16.00. I paddlingen ingår ekologisk fika. Efter paddlingen åker du tillbaka till hotellet för en stund i sparelaxen som är öppen till 19.00. På kvällen erbjuds en tvårättersmeny med viner till och sen sover du gott i dubbelrum med frukostbuffé morgonen efter. 
Hela paketet 2175:-  i dubbelrum.

Du alltid boka till en extra natt om du önskar.


Paddla i Trosas skärgård

Minimum 6 personer för att en paddling med guide ska genomföras i Trosas skärgård efter förfrågan hos MerAktiv som genomför paddling och tillhandahåller all utrustning.

Ni kommer till Stadshotellet och lämnar bagaget, får matsäck och karta och möts upp av guide kl. 10.00 som har kajaker och utrustning för paddlingen. Kajakerna läggs i ån, nära hotellet så det blir en lugn start på paddlingen. Paddling i ca 4 timmar inkl. stopp för matsäck och vila. 

Sedan tillbaka på Stadshotellet för incheckning ca kl. 15.00 och då väntar ett skönt besök i sparelaxen. Du har badrock och tofflor på rummet vid ankomst. På kvällen erbjuds en tvårättersmeny med viner till och sen sover du gott i dubbelrum med frukostbuffé morgonen efter. Hela paketet 2175:- i dubbelrum.

Enkelrumstillägg 350:-
Minisvit tillägg 385:-/p
Etagesviten tillägg 880:-/p

SPAERBJUDANDE
Boka en valfri 50 min spabehandling vid samma bokningstillfälle som paketet, så får du kostnaden rabatterad beroende på vilken dag du väljer: 
800 kr för valfri 50 min behandling måndag - torsdag
895 kr för valfri 50 min behandling fredag och söndag
Lördagar ordinarie pris t ex 995 kr för valfri 50 min behandling 
Badrock och tofflor väntar alltid på ditt rum vid ankomst och du har fri tillgång till sparelaxen och vårt träningsrum. Badrocken lånar du men tofflorna får du ta med hem. Detta erbjudande gäller ej ihop med andra rabatter.

Förgyll din vistelse! Se mer här!

Välkommen att boka via 0156-170 70 eller formuläret nedan

Kajakleverantör och guide

Stadshotellet samarbetar med Mer Aktiv som hyr ut kajaker och tillbehör samt medverkar med guide vid paddlingarna. Du väljer själv om du vill delta i turen med guide eller om du vill välja din egen väg på vattnet. Du får karta och en rekommendation om du vill paddla själv.
För info om Mer Aktiv, se www.mer-aktiv.se

Ett tips är att packa ett ombyte kläder-efter-väder i plastpåsar och gärna en kikare för att spana närmare på det fantastiska djur- och naturlivet. Glöm inte badkläder för ett dopp i sjön eller senare till ditt spabesök.

För att paddla krävs att du är minst 18 år eller i målsmans sällskap samt att du har god simkunnighet. Flytväst är obligatoriskt. Paddlingen sker under eget ansvar.

Uppkomna skador eller förlorad utrustning anmäls och ersätts till självkostnadspris. Legitimation visas alltid när man hyr och hyresavtal skrivs på. Vi förbehåller oss rätten att neka person att hyra kajak om vi anser det olämpligt.

Vid dåliga väderförhållanden med risk för din säkerhet har vi rätten att ställa in paddlingen fram till den aktuella dagen.  Skulle din paddling bli inställd samma dag drar vi av 600:-  för paddling och matsäck från ditt paket eller kommer överens om annat.

Avbokningsvillkor från gästens sida är som alltid vid paketbokning sju dygn före ankomst.

paddling_stendorren
Stendörren
paddling_vila

BOKNINGSFÖRFRÅGAN HOTELLPAKET

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med svar inom en timme under receptionens öppettider.
Du kan även kontakta oss på 0156-170 74 eller via info@trosastadshotell.se

 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop