Upplev stillheten i skärgården

Kajakpaddling och spa

Skärgårdsstaden Trosa är porten till en vacker skärgård med fin natur.
Sörmlands skärgård är mer än 10.000 år gammal, har en sex mil lång kustlinje och består av
kommunerna Trosa, Nyköping samt Oxelösund. Det finns cirka 2 800 öar, till det kommer ett
stort antal kobbar och skär. Sörmlands skärgård är inte så exploaterad som på många
andra håll längs den svenska kusten och stora områden är naturreservat.

Upplev denna fina del av skärgården från en kajak. Koppla av i en avstressande och vacker natur där du får röra på dig i din egen takt och njuta av stillheten.

Stadshotellet samarbetar med Mer Aktiv som hyr ut kajaker och tillbehör samt medverkar med guide vid kajakdagarna. Du väljer själv om du vill delta i turen med guide eller om du vill välja din egen väg på vattnet. Du får karta och en rekommendation om du vill paddla själv.

Ett tips är att packa ett ombyte kläder-efter-väder i plastpåsar och gärna en kikare för att spana närmare på det fantastiska djur- och naturlivet. Glöm inte badkläder för ett dopp i sjön eller senare till ditt spabesök.

Kom till oss på Trosa Stadshotell & Spa, checka in och lämna ditt bagage. Du får en matsäck med från hotellet. Gå en kort promenad till vattnet där guide möter upp med kajak, paddel, flytväst, kapell och karta. Din rutt beräknas på max fem timmar mellan kl. 10:30 – 15:30  för att även få lite tid i spa efteråt och du får en rekommenderad rutt för dagen på en karta.
Väl tillbaka på Stadshotellet finns badrock och tofflor på rummet och spa väntar. På kvällen serveras en tvårättersmeny med vin till och du sover gott i dubbelrum och frukostbuffé serveras nästa morgon.

Kajakpaketet kostar 2195:- inklusive, kajakhyra, matsäck, fri tillgång till spa med aromarum, varm källa, torr- och ångbastu, relax och träningsrum, tvårättersmiddag med vin, logi i dubbelrum samt frukostbuffé.

Förgyll din vistelse! Se mer här!


Paketet går att boka följande datum dock med reservation för väderlek. Önskar du ett annat datum får du paddla själv samt hämta din kajak i hamnen i ett "kajakskåp" dit du sedan också återställer den. Paketet har samma pris som ovan men utan kajakservice och guide.
Kajakdatum med guide och service för max 10 kajaker/datum:
Återkommer med datum 2018

Enkelrumstillägg 350:-
Minisvit tillägg 385:-/p
Etagesviten tillägg 880:-/p

SPAERBJUDANDE
Bokar du en valfri 50 min spabehandling vid samma bokningstillfälle som paketet, är kostnaden reducerad till: 
800 kr för valfri 50 min behandling måndag - torsdag
895 kr för valfri 50 min behandling fredag och söndag
995 kr för valfri 50 min behandling på lördagar

Välkommen att boka via 0156-170 70 eller info@trosastadshotell.se. 

För att paddla krävs att du är minst 18 år eller i målsmans sällskap samt att du har god simkunnighet. Flytväst är obligatoriskt. Paddlingen sker under eget ansvar.

Uppkomna skador eller förlorad utrustning anmäls och ersätts till självkostnadspris. Legitimation visas alltid när man hyr och hyresavtal skrivs på. Vi förbehåller oss rätten att neka person att hyra kajak om vi anser det olämpligt.

Vid dåliga väderförhållanden med risk för din säkerhet har vi rätten att ställa in paddlingen fram till den aktuella dagen.  Skulle din paddling bli inställd samma dag drar vi av 470:-  för paddling och matsäck från ditt paket eller kommer överens om annat.

Avbokningsvillkor från gästens sida är som alltid vid paketbokning sju dygn före ankomst.

För info om Mer Aktiv, se www.mer-aktiv.se

 

Kajakpaddla utan guide

Paddla på egen hand
Boka ett hotellpaket med spa och måltider, logi och frukost t ex Sommarpaket/höstpaket eller rum med frukost och kanske boka bord i matsalen. Sen besöker du kajakvagnen.com och hyr en kajak som du hämtar i Trosagästhamn, enkelt o lätt!
För att paddla krävs att du är minst 18 år eller i målsmans sällskap samt att du har god simkunnighet. Flytväst är obligatoriskt. Paddlingen sker under eget ansvar.

Är ni ett större sällskap kan ni alltid ringa oss och vi kanske kan hjälpa er med guidad tur. Ring 0156-170 70 eller skicka ett meddelande info@trosastadshotell.se.
Kajakvagnen.com

BOKNINGSFÖRFRÅGAN HOTELLPAKET

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med svar inom en timme under receptionens öppettider.
Du kan även kontakta oss på 0156-170 74 eller via info@trosastadshotell.se

 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop