Vi har minskat vattenförbrukning genom att byta till snålspolande vattenkranar, duschblandare och toaletter. Vi källsorterar och minimerar mängden osorterade sopor. Städning sker med miljömärkta rengöringsmedel och i restaurangen diskas porslinet med miljömärkta diskmedel. 
Toalett- och hushållspapper är miljömärkta.
Vi är glada när våra gäster endast förser sig med den mat man äter upp från bufféer och vi slipper matsvinn och slänga bra mat. Vi vill tillsammans försöka hitta den bästa vägen för ett hållbart hotell, restaurang och spa. 

Världens renaste hotelluft ...

finns troligen hos oss. Vi vill att alla våra gäster ska sova gott och med hänsyn till er som har allergiska problem har vi genomfört några åtgärder för att rena luften från alla de partiklar som kan irritera allergiker och försämra hälsan. Dels i grundventilationen och dels med mobila luftrenare på elva av våra 44 rum. Luftreningen har skett i samarbete med Camfil – ett världsomspännande luftfilterföretag med bas i Trosa.

För oss är miljön, personlig omtanke och trivsel viktigt när du är vår gäst. Vi hoppas du känner det, både i luften och i sinnet. För oss är miljön, personlig omtanke och trivsel viktigt när du är vår gäst. Vi hoppas du känner det, både i luften och i sinnet.


natur

Elstolpe för att ladda bilden

På Stadshotellets parkering finns en laddstolpe för elbilar. Helt gratis för våra gäster, boka om i förväg om du vet att du vill ladda så reserverar vi den för dig som gäst hos oss.

 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  •  0156-170 70  •  info@trosastadshotell.se  •  Vägbeskrivning och karta   •  Integritetspolicy

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
utvald-av-svenskamoten
svenska_spahotell
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop