Förrätter
Löjromstoast
Löjrom från Bottenviken serveras
med smetana, citron, rödlök, dill
och smörstekt bröd
30g löjrom 265:-
Krämig kantarelltoast
med picklad rödlök och sugarsnapsallad
185:-
Jordärtskockssoppa
med stekt sidfläsk och gräslök
155:-
Terrin på gulbetor och getfärskost
serveras med rökta kräftstjärtar,
belugalinser och friterad kapris
175:-
Barnmeny
Panerad kyckling
med remouladsås och pommes frites
110:-
Mittemellan
Stadshotellets räksmörgås
Handskalade räkor med majonnäs,
sallad, tomat, gurka, ägg och citron
100g 165:- 200g 235:-
Moules Marinières
serveras med färska pommes
frites och majonnäs
400g 180:- 750g 230:-
Varmrätter
Bakad rödingfilé
med smörad tomat- och krondillsfond, kryddost royal samt spets- och rosenkål
305:-
Hjortinnanlår
med syrade vaxbönor och
palsternackscrème samt
pommes Anna och portvinssås
325:-
Långtidsbakad högrev
med svamp- och bönsauté, mandel-
potatispuré samt svartvinbärsglace
295:-
Camfilé
200 g svensk hängmörad oxfilé
serveras med vitlökssmör och
färska pommes frites
365:-
Lakto-ovo-vegetarisk
Saltbakade rödbetor med palsternackscrème, rosenkål, svamp- och
bönsauté samt picklad rödlök. Toppas med getfärskost.
195:-
Desserter
Crème Brûlée
105:-
Plommon
inkokta med stjärnanis serveras
med vaniljglass och kolasnitt
115:-
Äppelstrudel
med mandel serveras med kardemumma-
bavaroise och calvadossås
125:-
Husets glass
40:-/kula
Husets sorbet
35:-/kula
Husets tryffel 40:-/st
Macaron 32:-/st
Husets combo 67:-
en macaron och en tryffel
Överlevnadskit 175:-
4cl Cognac eller Calvados, dubbel espresso
och en ”Husets combo”
Varmt välkommen att boka bord!
0156-170 70 eller restaurangen@trosastadshotell.se
Allt vårt viltkött kommer från DeVilda i Järna.
Öppettider se här