Trosa Stadshotell är Svanenmärkt

Svanenmärkta hotell gör en stor insats för klimatet. Hotellet sparar energi genom att bland annat byta till LED- och lågenergilampor och införa behovsstyrd ventilation. 

På ett Svanenmärkt hotell minskar man sin vattenförbrukning genom att byta till snålspolande vattenkranar, duschblandare och toaletter. Man källsorterar och minimerar mängden osorterade sopor. Städning sker med miljömärkta rengöringsmedel och i restaurangen diskas porslinet med miljömärkta diskmedel. 
Toalett- och hushållspapper är miljömärkta.
Svanen gör regelbundna efterkontroller för att följa upp att vi följer deras krav , allt för att vi skall värna om vår miljö.

Trosa Stadshotell på svanen.se

Världens renaste hotelluft ...
finns troligen hos oss. Vi vill att alla våra gäster ska sova gott och med hänsyn till er som har allergiska problem har vi genomfört några åtgärder för att rena luften från alla de partiklar som kan irritera allergiker och försämra hälsan. Dels i grundventilationen och dels med mobila luftrenare på elva av våra 44 rum. Luftreningen har skett i samarbete med Camfil – ett världsomspännande luftfilterföretag med bas i Trosa

För oss är miljön, personlig omtanke och trivsel viktigt när du är vår gäst. Vi hoppas du känner det, både i luften och i sinnet.

Anders och Agneta Scharp

Utmärkelser

Årets Värdskap 2011

Trosa Stadshotell & Spa är stolt mottagare av utmärkelsen "Årets Värdskap 2011" utsedd av Sörmlands turismutveckling.Med motiveringen: Trosa Stadshotell & Spa har på ett framgångsrikt sätt förvaltat sin historia och utvecklat sin verksamhet på senare år. Nya idéer som "Teater på gården", "Champagnebar på kajen" vid årets regatta och ett nytt välkomnande spa sätter Trosa Stadshotell och Trosa på kartan.

Det goda värdskapet står alltid i centrum genom omtanke och kreativitet genomsyrar allt från de små detaljerna i inredningen till personalens proffsiga bemötande.

Dagens Nyheter
4 i betyg i DN:s hotellpatrull 2013-10-20.
Finns det något mer välkomnande än en stojig och varm bar när man kommer utifrån en gråkall höstdag? Därute är du ensam, härinne omfamnas du av en ångande värme blandat med doften av nylagad mat och öl. Trosa Stadshotell, sju mil söder om Stockholm, har förstått hur viktig känslan är för trivseln.

White Guide 
Trosa Stadshotell & Spa har uppmärksammats i White Guide både 2012 och 2013 för högsta servicegrad i Sörmland.

Trip Advisor 2014
Utsett till ett av de 25 mest romantiska hotellen i Sverige 2014.

Booking.com
Ranking på 8,7 "Utmärkt"  hos gäster som bokat via Booking.com

 

Västra Långgatan 19, 619 35 Trosa  • 0156-170 70 • info@trosastadshotell.se •  Vägbeskrivning och karta

Trosa Stadshotell - InstagramTrosa Stadshotell - Facebook
historic-hotels
visita
hotelstars
sormlands-turistutveckling
VisitSormland
utflyktsvagen
Kerstin Florian Webshop
Laddning för elbil